Sterretje helpt Matsoe Matsoe aan vriendin in tv-show

Matsoe Matsoe hoeft de zoektocht naar een vriendinnetje aan zijn zijde niet alleen te voltooien. De Oh Oh Cherso-ster laat zich onder andere bijstaan door zijn realitymaatje Sterretje. Ook de moeder van Joey, zoals Matsoe Matsoe eigenlijk heet, en zijn zus staan hem bij. Joey benadrukt in RTL Boulevard wel dat hij niet noodzakelijk een tv-programma nodig heeft om aan een vriendinnetje te komen.

“Ik ben niet kansloos, ik ben niet roekeloos en ik ben niet op zoek. Ik kan zelf ook aan m’n vrouwen komen.” Toch is het wel een geinige uitdaging, ongetwijfeld staat er ook een leuke gage tegenover. Zelf motiveert hij de nog titelloze show als volgt: “RTL kwam met een leuk item. Mijn moeder en m’n zusje kiezen een zooitje meisjes uit en Tony kiest een paar meisjes uit en dan gaan we met de leukste meisjes naar Ibiza. En dan gaan we gewoon lol maken.”

Zie ook:
- Na Sterretje ook datingshow voor Matsoe Matsoe
- RTL 5-ster Barbie verliest naam Barbie
- RTL 5 volgt Jokertje op universiteit Cambridge

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>