‘Get in Bed for Peace fotopetitie’ Axe: meedoen kan t/m zaterdag

Axe Make Peace Selfies‘Nederlandse jongeren omarmen de grootste online peace movement ooit’ kopt het persbericht van Axe vandaag trots.De Bed-In actie van John Lennon en Yoko Ono 45 jaar geleden is nog nooit zo’n grote inspiratiebron geweest als nu. Niet alleen artiesten als The Opposites, Victoria Koblenko, Manuel Broekman en Negativ maakten de afgelopen week een statement voor peace, heel Nederland vraagt aandacht voor een betere wereld.” De Get in Bed for Peace fotopetitie is nog t/m 20.00 uur zaterdag 7 april in volle gang. Zie ook het spectaculaire spotje hier op Reclamewereld. De actie, georganiseerd door Axe en MasterPeace, noemlt zich een ‘peace-initiatief dat mensen verbindt met muziek, kunst en evenementen’. Online duiken overal selfies op, aldus het persbericht. Zelf heb ik ze nauwelijks gezien, maar misschien kijk ik op de verkeerde plekken. ”Selfies gemaakt vanuit bed met een knipoog naar de beroemde Bed-In actie of selfies van artiesten, geschoten tijdens concerten samen met het publiek. Deze selfies zijn allemaal onderdeel van een online actie waarbij Nederland aandacht vraagt voor meer liefde en verdraagzaamheid.” Prachtig, ff vergeten al die oorlogen, zoals in Syrië, en elders in de wereld, heel even de kop in het zand ;-)

”Voor elke selfie die gedeeld wordt via Peace Axe doneert AXE één euro aan MasterPeace. Tijs van Olffen, Brand Manager AXE Nederland in het persbericht: “Deze online peace movement past helemaal bij de leefwereld van de huidige generatie jongeren, waarbij ieder op hun eigen manier een bijdrage levert aan een beter wereld. Elke selfie is geld waard, dus Nederland bepaalt zelf welk bedrag aan MasterPeace wordt gedoneerd. Wij dagen iedereen die nog niet heeft meegedaan uit om onderdeel te zijn van dit grote peace initiatief.”

Meedoen aan de Get in Bed for Peace fotopetitie kan nog tot en met zaterdag 5 april 20.00 uur. In het Q-hotel, de Get in Bed for Peace Edition, wordt bekendgemaakt hoeveel geld aan MasterPeace wordt geschonken. De fotopetitie is onderdeel van een campagne waarbij AXE een bijdrage probeert te leveren aan meer liefde en verdraagzaamheid: Make Love Not War.

Aldus het persbericht van vandaag.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Maak liefde, geen oorlog zegt spectaculair spotje Axe Peace
Lees ook:Nieuwe vormgeving RTL 4 na de zomer
Lees ook:Nick & Simon stoppen
Lees ook:Bavaria presenteert duurzaamheidsverslag als science-fiction thriller
Lees ook:Reclame gemaakt voor online zender Telesport Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>