Gelukkig nieuwjaar!

Links een hand met vijf vingers, rechts een hand met vijf vingers. Links een functionerend oog, rechts een functionerend oog. Mooi. Hopelijk is iedereen, ondanks de talloze zwakbegaafde vuurwerk explosievenstunters die ons land rijk is, ongeschonden aan 2014 begonnen. Het belooft een interessant jaar te worden voor ons Tukkers. Want waar staan we nu eigenlijk precies? Ja, derde op de ranglijst. Maar hoe goed zijn we nu werkelijk? Lopen we op onze tenen en wacht ons een terugslag in 2014? Of kunnen we nog beter en zijn we een serieuze titelkandidaat? U heeft vast een mening.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Nederlandse voedselsituatie is allerbeste ter wereld; volgens wie?
Lees ook:Gerucht: Dusan Tadic naar Borussia Mönchengladbach?
Lees ook:Wie o wie zit er op The Kardashians te wachten?!?
Lees ook:Reclame voor de vierkante pot van verffabrikant Histor
Lees ook:Bavaria presenteert duurzaamheidsverslag als science-fiction thriller

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Gelukkig nieuwjaar!

  1. Gert oet Bad Bentheim

    Ik heb er alle vertrouwen in dat we een goede 2e seizoenshelft gaan draaien, in ieder geval veel beter dan de afgelopen seizoenen. Mits natuurlijk dat we de opgelegde kansen wat beter gaan benutten en dat ons centrale duo iets meer peper in hun kont krijgt en minder fouten gaan maken. Dan, ja dan zie ik FC Twente nog een eind komen, kampioen worden we niet, want dat wordt Ajax onder hun sublieme coach Frank de Boer, en zo’n trainer hebben wij niet. Hoop ook dat Corona gaat doorbreken en dat Promes na zijn blessure weer de oude wordt. Mokthar moet wat meer vertrouwen opdoen en beslissend worden in passes, voorzetten en goals. Er kan nog een hoop veel beter bij Twente maar ben vooralsnog optimistisch gestemd. Allen een gezond en sportief 2014 toegewenst.

      /   Reply  / 
  2. johan

    het mot maar es weer gebeuren! volstrekt onrealistisch aan het begin van het seizoen, maar met nog 16 speeldagen te gaan alles in eigen hand, dus dat schept verplichtingen dacht ik zo. 4×4 winnen en de schaal is binnen! Op zich paar lastigen er tussen, o.a. uit PSV en uit Ajakkes maar dat is alleen maar mooi als je zo de titel binnen haalt. In A’dam voor de winst gaan in plaats van de blamerende spelopvatting van vorige seizoen, maar goed westrijd voor wedstrijd naar het succes toewerken en alle fouten uit de 1e helft van het seizoen niet meer maken! Gelukkig zijn de heren niet naar de warme stranden voor een ‘trainingskamp’ zoals de laatste jaren. We gaan het verschil zien de 2e helft! Heb er zin in!

      /   Reply  / 
  3. Dinkeltukker

    Direct de eerste wedstrijd, thuis tegen Heracles, is in mijn ogen al gelijk een spelbepalende factor of je mee blijft doen of niet. Bij winst blijven ze het goede gevoel en ritme van voor de winterstop vasthouden. Laat je gelijk weer punten liggen wordt het een verdomd lastig verhaal.

      /   Reply  / 
  4. Ber

    @Dinkel,

    Helemaal eens, de eerste wedstrijd is MEGA beslissend over met welk gevoel je de rest van de wedstrijden ingaat. Kapotmaken die grafgasten uit Almelo! Ik kijk uit naar de de start! Vorig jaar was ik erbij in de Arena, heb me kapot geïrriteerd… dat mag niet meer gebeuren maar laten we realistisch zijn: Thuis de tweede helft was van hetzelfde laken een pak… misschien zit het wel in het bloed van ons tukkers… misschien jongs.. misschien…
    Ik weiger om dit te geloven! 2014 halen we alles eruit!

      /   Reply  / 
  5. twentemax

    Het voetbal is leuker dan de vorige seizoenen dus daar ben ik al blij mee. Jong team waar groei in ziet en dus mooi om naar te kijken. Voor mij is een overwinning in de Arena ook een soort kampioensgevoel , als je daar wint win je meer! In ieder geval zorgen voor Europees voetbal. Must voor Twente! En als je EL apeelt zullen meer voetballers komen die weer meer laten zien. Positief 2014 in!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>