Dr. Van der Hoog heeft mijn hart gestolen…

Schermafbeelding 2013-08-19 om 19.59.34Zo nu en dan loop ik tegen een schoonheidsproduct aan waar ik zo enthousiast over ben, dat ik het wel uit kan gillen! En hoewel ik ontdekkingen natuurlijk liever voor mezelf houd (het idee alleen al dat het binnenkort niet meer te krijgen is, omdat iedereen het wil), vind ik dat ik het de mensheid verplicht ben dit te delen. De Fresh Expressionlijn van Dr. Van der Hoog. Waanzinnig echt. De werking, de geur, het smeergevoel; alles. Ik ben nogal een zeurkous als het aankomt op een goede dag- en nachtcrème. Of ik vind het te duur, of ik vind het te vet, of het ruikt niet goed: kortom, ik stel nogal wat eisen. Blijkbaar heeft Dr. Van der Hoog geluisterd… Fresh Expression has it all! Fijne producten die je er ook bij kunt gebruiken, maken mij nog gelukkiger. Zoals het anti-rimpelmasker, dat je opdoet voor je gaat slapen. Ik zou liegen als ik zeg dat je de volgende dag nagenoeg gebotoxed wakker wordt, maar ik heb wel het idee dat ik er met de dag stralender uit ga zien.

En mocht je nou denken: wat krijgt deze dame van Dr. Van der Hoog betaald voor deze lofzang… Helemaal niets! Ik vind dit echt, met heel mijn hart.

Dus mocht je net als ik op zoek zijn naar fijne reinigingsproducten, een fijne dag- en nachtcrème en ook nog wat lekkere maskers, kijk dan eens in de schappen bij Dr. Van der Hoog. Ik ben 100% om!

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Fijne jaarwisseling en prachtig 2014 gewenst
Lees ook:Beleggers vinden de bierprijs in Nederland te hoog
Lees ook:Zoenen-door-glas van Katja als Valentijnstuntje De Bijenkorf
Lees ook:Persoonlijke serie over ouder worden: Sophie in de Kreukels
Lees ook:Vrouwen worden niet gelukkig van slank zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>