Mannen kunnen helemaal NIETS!

Schermafbeelding 2013-08-06 om 20.28.40Ik weet niet of ik er verstandig aan doe los te gaan op het volgende onderwerp als mijn vriend op het punt staat een PAX kast van Ikea in elkaar te zetten, maar wij vrouwen hebben geen hoge pet op over zeg… Mannen zijn goed in het vangen van spinnen, maar verder kunnen ze niet zo heel veel, zo lees ik op nu.nl. Ruim 70 procent van de vrouwen vindt dat mannen goed zijn in het vervangen van een autoband en 60 procent vindt dat ze goed zijn in het vangen van spinnen. Daarnaast vindt 56 procent dat mannen goed zijn in het roosteren van een stukje vlees op de barbecue. Ik vrees dat ik er slecht vanaf kom… Ik heb namelijk zojuist gevraagd of hij wel eens een autoband heeft vervangen en zelfs daar heeft hij 0 ervaring mee. Laat ik nou heel bang zijn voor spinnen. En dat kan hij wel! Meer dan de helft van de ondervraagde vrouwen zegt dat mannen niet in staat zijn om kleding voor hun partner te kope (check!). Ruim 40 procent baalt ervan dat hij vaak verjaardagen en andere belangrijke feestdagen vergeet. Zo’n 33 procent vindt dat hij niet kan dansen.  Ruim 30 procent vindt dat mannen slecht zijn in koken, strijken en andere huishoudelijke klussen.
Zo’n 28 procent vindt dat hij altijd het verkeerde cadeau koopt en 21 procent vindt dat hij geen verstand heeft van interieur of mode. Ruim 20 procent vindt dat mannen niet kunnen multitasken. Ook worden mannen volgens de vrouwen te vaak dronken tijdens familiefeestjes. Ook op het gebied van klussen stellen mannen volgens de ondervraagde vrouwen niet veel meer voor. Bijna de helft zegt dat hij zich tijdens een klus altijd verwondt. Ook vinden de vrouwen dat mannen vaker een vlucht missen, vergeten de kinderen op te halen en zich vaker ziek melden. Ruim 40 procent vindt dat mannen in alle opzichten slechter presteren dan vrouwen. Vreemd genoeg is drie kwart van de vrouwen toch redelijk tevreden met haar eigen man. En bij dat laatste kan ik me ook aansluiten! :-)

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:20% vrouwen voelt zich nooit sexy
Lees ook:Eén op zes mannen vindt seks het belangrijkste in een relatie
Lees ook:Vrouwen durven door striae niet in de bikini…
Lees ook:Mannen vinden roze in huis helemaal niets!
Lees ook:Helft mannen dump vriendin als ze aankomt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>