Drie maanden na de bevalling weer seks

Schermafbeelding 2013-08-02 om 18.50.14Uit Amerikaans onderzoek is gebleken dat niet wij vrouwen, maar ook kersverse papa’s zo hun redenen hebben om niet onmiddellijk aan seks te beginnen. De redenen daarvoor op een rijtje: 1. Gebrek aan tijd: Een baby in huis is veel werk, en na de dagtaak, de zorg voor het kind, wat huishoudelijke taken is er amper tijd om te ontspannen, laat staan voor seks. Maar er is meer…2) Slaapgewoonten van de baby: Hoe slechter een baby slaapt, het slechter het gesteld is met het seksleven van de ouders. Een baby die niet wil slapen, slorpt veel tijd op. Ook als de baby in de kamer of tussen de ouders staat, is er minder ruimte voor seks.
3) Fysiek ongemak: Fysiek ongemak van de vader en/of de moeder waardoor seks wordt uitgesteld.
4) Vermoeidheid: Na een tijdje zonder veel slaap wordt de eerste prioriteit: bijslapen.

Maar geen paniek: 82 procent had na drie maanden na de geboorte alweer seks gehad. Bij de resterende 18 procent kon het tot twee jaar duren, zo bleek uit een bevraging van nieuwe vaders tussen 19 en 54 jaar door onderzoekers aan de universiteit van Michigan. Uit een ander, Brits, onderzoek bleek dat 1 op 3 de eerste zes weken alweer seks hebben, en nog eens 1 op 3 tussen de 7de en 12de week.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Ingedut seksleven? Ga op vakantie!
Lees ook:Eén op zes mannen vindt seks het belangrijkste in een relatie
Lees ook:Hoe meer je neukt, hoe meer je verdient
Lees ook:Heel normaal: even je mobiel pakken tijdens de seks
Lees ook:What women want? Ruwe seks!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>