Sexting wordt gezien als vreemdgaan

Schermafbeelding 2013-07-09 om 16.09.35Sexting, het online of per telefoon uitwisselen van seksueel getinte berichtjes, wordt door 85 procent van de Amerikaanse vrouwen gezien als vreemdgaan. Terecht! Als je vent met een andere vrouw seksberichtjes uitwisselt, dan is het toch duidelijk dat er meer gaat volgen? En omgekeerd ook hoor! Gewoon niet doen, als je huwelijk je lief is. Maar mocht dat nou niet het geval zijn, dan hou ik je niet tegen uiteraard!  Driekwart van de Amerikaanse mannen denkt daar hetzelfde over, zo blijkt uit een onderzoek van de Huffington Post onder 1000 volwassen Amerikanen.Het gaat hierbij uiteraard om berichtjes die niet aan de vaste partner gericht zijn. Ook het via Facebook versturen van berichten aan een ex of een sterke emotionele band aangaan met een ander via e-mail of tekstberichten, wordt door 70 procent van de vrouwen en 50 procent van de mannen gezien als vreemdgaan.
Van de 65-plussers zou 69 procent het een probleem vinden als zijn of haar partner online intiem zou worden met een ander, terwijl van de jongeren tussen de 18 en 29 slechts 52 procent daar moeite mee heeft. Vreemd genoeg wordt zoenen met iemand anders door 60 procent van de ondervraagden niet gezien als vreemdgaan. Van de vrouwen denkt 34 procent er zo over. Van de jongeren tussen de 18 en 29 vindt 74 procent zoenen met iemand anders een reden om de relatie te verbreken. Van de ondervraagden van 65 jaar en ouder is dat slechts 30 procent.  Uit een eerder onderzoek blijkt dat bijna 15 procent van de Amerikaanse vrouwen wel eens vreemdgaat. Van de mannen is dit 21 procent.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Denkt hij aan jou of aan zijn ex tijdens de seks?
Lees ook:Sexy lingerie, anale & orale seks en andere standjes vooral voor minnaar weggelegd
Lees ook:Eén op zes mannen vindt seks het belangrijkste in een relatie
Lees ook:Slechte seks killing voor relatie en bij elkaar blijven voor de kinderen niet van nu
Lees ook:Veel vrouwen tijdens crisis ontslagen in de effectenhandel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>