Nationale Veteranendag live bij NOS op Nederland 2

Den Haag staat vandaag in het teken van de negende Nederlandse Veteranendag. De NOS doet wederom live verslag van dit nationale evenement. Anders dit jaar is natuurlijk dat Willem-Alexander nu koning is. Hij woont niet alleen de plechtigheid in de Ridderzaal bij, hij neemt ook het defilé af en reikt de herinneringsmedailles uit aan de militairen die het afgelopen jaar hebben deelgenomen aan (vredes-)operaties. De presentatie is in handen van Astrid Kersseboom.

De rechtstreekse uitzending geeft een impressie van het dagprogramma met de bijeenkomst in de Ridderzaal, de ‘fly-past’ boven de Hofvijver en de manifestatie op het Malieveld. De NOS volgt verder een van de aanwezige militairen om door zijn ogen verslag te doen van deze dag. Als speciale gast ontvangt presentator Astrid Kersseboom in Den Haag militair-historicus Christ Klep.

Nationale Veteranendag, 13.00 uur, NOS (NL2)

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Hofvijverconcert met maestro Lenette van Dongen bij Avro
Lees ook:Veteranen zoeken verhalen voor jubileum meldt advertentie
Lees ook:Tweede Kamerleden volgen Voorleesworkshop
Lees ook:Nationale gezondheidsbeurs op 24,25 en 26 januari
Lees ook:Dagelijks Opium op Oerol met Cornald Maas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>