Eva Simons smijt met meubelstukken

De Nederlandse Eva Simons timmert al heel wat jaren aan de weg als solozangeres. Haar vorige single (Take over control) werd een gigantische clubhit in Europa en Amerika. Dat smaakt naar meer, moet Eva hebben gedacht, want haar nieuwe single is een verlengde van dat nummer. I don’t like you is wederom een on-Nederlandse track geworden, deze keer met een boze ondertoon.

De videoclip
Eva is woedend op haar ex. Als hij van huis gaat, besluit ze om met een paar vriendinnen zijn hele appartement overhoop te halen. Het moet leuk zijn geweest om deze video op te nemen, de dames mogen hun frustraties de vrije hand geven. Glaswerk wordt kapot geslagen en ook waardevolle spullen worden niet ontzien. Wat zou die jongen uitgevreten hebben, vraag je je als kijker af. Helaas kom je dat niet te weten in de ruim vier minuten. De woede-uitspatting beslaat de hele clip, afgewisseld met shots van Eva voor een groot led-scherm. Het is allemaal mooi in beeld gebracht, een clip die voor een Nederlandse artiest wel heel erg Amerikaans aandoet.
Oordeel: Tja, je zit toch weer constant naar dat kapsel van Eva te staren. ✩✩✩

De sound
Bij zo’n haardracht verwacht je een ruwe stem, maar Eva zingt behoorlijk binnen de lijntjes. Alleen in de refreinen haalt ze stevig uit, wat het nummer meteen wat meer kleur geeft. Eigenlijk gaat I don’t like you verder waar Take over control ophield: een degelijke dancetrack die het goed zal doen in de clubs.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:De kleurenwereld van Nicki Minaj
Lees ook:Rihanna treedt in voetsporen Beyoncé
Lees ook:Adam Levine ontpopt zich tot actieheld
Lees ook:Lady Gaga is natural beauty is nieuwe video
Lees ook:Met Rita Ora valt niet te sollen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>