Daar is het dan; het pijnloze alternatief voor een borstvergoting

Er is een nieuw ‘wondermiddel’ op de markt dat een einde belooft te maken aan push-up bh’s en borstvergrotingen, lees ik zojuist op nu.nl. En daar gaat mijn hart (dat schuil gaat achter cup A) harder van kloppen! Het merk Radial bedacht hiervoor de Boob Job-crème, die de aanmaak van vetcellen stimuleert.Iets in mijn zegt dat het te mooi is om waar te zijn, maar ergens hoop ik dat het bericht klopt. Want WAT ga ik dan smeren met die creme! Verwacht trouwens  geen DD als je A hebt; volgens de fabrikant moet het middel na 56 dagen intensief gebruik een halve cupmaat verschil opleveren. Het moet dan ook de goedkopere en minder pijnlijke variant van de chirurgische borstvergroting worden.

Sterren als Scarlett Johansson en Victoria Beckham zijn volgens de makers al fan, medische experts geloven er echter niet allemaal in.
Dalia Nield, consultant cosmetische chirurgie, vindt het bijvoorbeeld onwaarschijnlijk dat Boob Job daadwerkelijk een borstvergroting veroorzaakt en twijfelt aan de informatie die door de fabrikant is verschaft.
“Gelijke producten werkten in het verleden ook niet.” Volgens Dalia zou het product zelfs gevaarlijk kunnen zijn. “Radial geeft geen enkele informatie vrij en wil niet vertellen wat de precieze ingrediënten van het product zijn”, zegt zij tegen de Daily Mail. Een vertegenwoordiger van Radial is evengoed trots op Boob Job, dat nog niet in Nederland verkrijgbaar is. “Het zal de levens van vele vrouwen veranderen. Kleine borsten kunnen een groot effect hebben op het zelfvertrouwen van een vrouw en elk jaar proberen duizenden hier een eind aan te maken door een cosmetische ingreep. We wilden hier een snel en pijnloos alternatief voor bieden.”

Een extra stukje content met link hier kan ook.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Daar is het dan; het pijnloze alternatief voor een borstvergoting

  1. weight

    i see what you did there

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>