Vrouwen krijgen door neppil meer zin in seks

Een niet al te positief bericht voor ons vrouwen: Soms volstaat een placebo om vrouwen met een laag libido meer zin te doen krijgen, zo bewijst een Amerikaans onderzoek. Met andere woorden; geef ons dus een vitaminepil en zeg dat je er geil van wordt en we bespringen ineens weer onze kerels als vanouds Beetje triest is dat natuurlijk wel. Overigens zou ik er nooit intrappen hoor, in zo’n pil…denk ik. Twee professoren volgden 200 vrouwen tussen de 35 en de 55 gedurende twaalf weken. Vijftig van deze vrouwen kregen een placebo in plaats van een medicijn dat hun laag libido moest opkrikken. Uit het onderzoek bleek dat één op de drie vrouwen die het placebo slikte, aangaf meer zin te hebben in seks en zich meer gestimuleerd te voelen, vooral in de eerste vier weken. ‘Deze resultaten tonen aan dat de verwachting van een verbeterd seksleven een positief effect heeft op vrouwen en hun seksuele beleving, zonder dat er medicatie voor nodig is’, aldus onderzoekster Cindy Meston.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vrouwen krijgen door neppil meer zin in seks

  1. Leo

    Vrouwen blijven voor ons mannen toch een beetje ‘vreemden’ hoor….we snappen niets van hoe hun gestel en geest precies werken…Zou dat de aantrekkingskracht bevorderen?

      /   Reply  / 
    1. kabouter

      Denk je voor ons of voor jezelf ?
      Ik denk al iets te snappen.
      Gewoon doorgaan met lezen van al die grappige blogjes van Hester.
      Volgens mij snap je veel meer dan je denkt.

        /   Reply  / 
  2. kabouter

    Ik vind dit bericht wel positief.
    Jammer dat het maar 4 weken duurde.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>