Nederlandse vrouw op nr 3 met grootste borsten van Europa

Ik wil er niet steeds over zeuren hoor, maar daar zit ik met cup A en lees ik het volgende bericht op nu.nl: Was 15 jaar geleden de gemiddelde cupmaat nog 75B, inmiddels is deze gegroeid naar 80C. Een derde van de Europese vrouwen (30 procent) draagt cup D of groter, zo blijkt uit onderzoek van lingerieketen Hunkemöller, dat werd uitgevoerd door GfK. EN IK DAN? Nou ja…ik heb me er al bij neergelegd. Misschien ooit, als ze ook nog eens gaan hangen, aan de borstvergroting. Maar voor nu vind ik het wel prima.Nederlandse vrouwen staan in Europa op de derde plaats als het gaat om grote boezems, ruim 33 procent heeft cup D of groter. De absolute nummer één van Europa is Engeland, waar 57 procent van de vrouwelijke bevolking cup D of groter heeft. Denemarken staat met een percentage van 50 procent op nummer twee.
Hoe het komt dat Europese boezems in volume toenemen, is niet onderzocht.
Vrouwen lijken de verandering zelf overigens maar amper te kunnen bijbenen: ruim 80 procent van de vrouwen draagt de verkeerde cupmaat, zo toonde het onderzoek aan. Een ‘aanwezig decolleté’ past dan wel weer goed bij de mode voor komend seizoen. Een decennium lang toonden catwalks overwegend ultraslanke modellen (en daardoor ook weinig boezem), maar de wintershows van grote ontwerpers brachten juist veel borsten. Niet alleen door vollere modellen mee te laten lopen, maar ook de kleding zelf had geregeld het accent op de buste.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nederlandse vrouw op nr 3 met grootste borsten van Europa

  1. Corset-lover

    Er lopen nog steeds onderzoeken naar de oorzaken hoe het komt dat borsten steeds groter worden. Dat Europese boezems in volume toenemen, is uiteraard niet onderzocht door lingerieketen Hunkemöller. Lingerieketens zoals Hunkemöller houden enkel bij waarnaar er vraag naar is en weten naar aanleiding van van de verkoop welke maten BH’s zij moeten bestellen.
    Wetenschappers vermoeden de oorzaak van de steeds groter wordende borsten aan hormonen die we dagelijks met ons voedsel (vlees) binnen krijgen.
    Vooral bij de jeugdige dames van rond de 20 zie je beslist meer dan de 33% die al ‘n Dcup hebben.
    Hunkemöller heeft natuurlijk de naam , maar vele jongeren, ook oudere vrouwen geven de voorkeur aan de inmiddels bekende merken zoals van Maries Dekkers (MD)en haar concurent Saphmet de bekende bandjes langs de cups.
    Hester, je kunt met jouw Acup toch toch ‘n push-bh gaan dragen zodat het lijkt alsof je ‘n Bcup heb ? Der zijn ook push-up te koop met extra dikke vullingen die wel 2 cupmaten groter tonen .
    Is goedkoper dan borstvergrotingen .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>