Daten met een wekker in de hand…

watikvandeliefdeweetWat ik van liefde weet is een duidelijk en humoristisch boek over verschillende varianten van het onderwerp; liefde. Het boek is verdeeld in meerdere hoofdstukken. Zo gaat het ene hoofdstuk over de liefde tussen een moeder en haar dochter en het andere hoofdstuk over een stel dat geen kinderen kan krijgen waardoor de liefde gecompliceerd is.

De vraag die gesteld wordt is: ‘de liefde, wat weten we er eigenlijk van?’ In het boek geeft de schrijver een beeld van de liefde in verschillende verhaaltjes. De situaties worden in een paar bladzijden omschreven. Dit maakt het echter lastig om in het verhaal te komen omdat het stuk zo weer afgelopen is. Je rolt als het ware van de ene situatie in de andere. Het tweede vervelende punt is dat de hoofdstukken soms wat vaag zijn geschreven. Zo blijft het soms een raadsel waar het verhaal eigenlijk precies over gaat.

Het boek laat goed zien dat er niet een soort liefde bestaat. Je komt het in zoveel verschillende situaties tegen. Zoals een vrouw die date met haar wekker in haar hand omdat ze altijd op tijd weer weg moet. Zo ziet zij haar ‘date’ een half uur in de week. Nog een voorbeeld is de liefde van een scholier voor haar docent terwijl de docent samen is en blijft met zijn vrouw. Het is een klein boek met veel betekenissen, dit maakt het boek zeer zinvol voor erg veel mensen.

Tekst: Shanti Titus

[isbn]9789046811191[/isbn]

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Cruise Control nieuwe chicklit van Carlie van Tongeren
Lees ook:Herminde Landvreugd leest Kalle & het schotelvarken voor
Lees ook:Hype: naaktfoto’s van je ex op internet zetten
Lees ook:Hoe dikker de vrouw, hoe groter de kans op seks tijdens eerste date
Lees ook:Liefde aan het werk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>