Leuke gadget: bier openen met je zonnebril

zonnebril openerMij gebeurt het ook nog steeds regelmatig. Flesjes bier ingepakt en heerlijk buiten op de hei zitten. Dat ligt hier in Vught vlak om de hoek! Heb je alles uitgezet om vervolgens tot de conclusie te komen dat je de opener vergeten bent. Ik rook niet dus aanstekers heb ik nooit bij me. Het openen van een bierdopje met mijn tanden haal ik ook niet in mijn hoofd aangezien ik ooit heb gezien hoe iemand zijn kies afbrak. Conclusie is weer helemaal terug naar huis. Via @odweusthof kwam ik een zonnebril op het spoor met een opener aan het pootje. Kijk dat zijn nog eens handige gadgets zo richting de zomer.

De zonnebril van William Painter is gemaakt van ultra duurzaam titanium dat ook wordt gebruikt voor de SR-71 Blackbird, ‘s werelds snelste jet. Hij is voorzien van een poedercoating waardoor de bril krasbestendig is. Openen met je zonnebril gaat dus zonder problemen en je hoeft niet bang te zijn dat ie stuk gaat. Met polariserende glazen is de zonnebril ook echt een kwalitatief goed beschermende bril. De prijs van deze bieropenende zonnebril is ongeveer 110 euro en hier te koop. In onderstaand YouTube filmpje is de werking te zien. Op een mooie, zonnige zomer!

Bron: want.nl

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Concurrentie voor Google Glass | slimme bril Vuzix kost 1.000 dollar (video)
Lees ook:Tientallen bebrilde Nederlanders in ‘Goeie actie van Giel’-advertentie Pearle
Lees ook:Reclame voor de vierkante pot van verffabrikant Histor
Lees ook:Lady Gaga ‘choqueert’ fans met normale outfit
Lees ook:Crystal Renn krijgt spleetogen voor shoot Japanse Vogue

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Leuke gadget: bier openen met je zonnebril

  1. joris

    je hoeft toch niet helemaal terug naar huis Fiona!
    je moet je kroonkurk op iets stevigs drukken, een stuk hout of een steen zou voldoende moeten zijn.
    http://www.youtube.com/watch?v=FaiMt5nhbQI (op 1:10). je hoeft niet te slaan, maar gewoon met je palm van je andere hand drukken op de kroonkurk zou voldoende moeten zijn.

      /   Reply  / 
  2. J0hn

    Ik gebruik in dat geval ook vaak een houtje, maar niet zoals hiervoor beschreven. Ik gebruik een houtje als een gewone opener. Werkt perfect.

    Nadeel bij het openen van een flesje bier met een ander flesje is dat de ander dan geschud is (bij gebruik van vol flesje) of risico op glassplinters (bij gebruik van leeg flesje). Een houtje van handformaat en dikte net iets groter dan een duim werkt perfect als een gewone opener voor het openen van bierflesjes.

      /   Reply  / 
  3. hans

    En dan je zonnebril vergeten… :-)

      /   Reply  / 
  4. Fred Schiphorst

    Misschien wat erg simpel, maar ik heb gewoon een flessenopener aan mijn sleutelbos en die heb ik altijd in mijn broekzak…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>