Barry Atsma en Arie Boomsma dragen gedichten voor

barry_atsma_poezieweekBarry Atsma, Jan Mulder, Pepijn Lanen, Eric Corton, Rick de Leeuw en Arie Boomsma verwennen Nederlandse vrouwen met een voordracht van een gedicht op LINDAnieuws.nl. Elke dag om 12.00 uur, een week lang. Dit ter ere van de Poëzieweek die morgen, donderdag 30 januari, start en wordt afgesloten met het Gedichtenbal in De Brakke Grond in Amsterdam op woensdagavond 5 februari.

De Poëzieweek staat dit jaar in teken van verwondering. Alles begint met verwondering: de eerste woordjes, grote liefde, de ontdekking van het nog ongekende. Wie zich openstelt en onbevangen naar de wereld kijkt, verbaast zich: er is veel wonderlijks te zien, er is veel verrassends te beleven. En daarover gaat poëzie. Poëzie heeft de kracht om je onverwacht de verrassende andere kant van dingen te laten zien. De dichter K. Schippers heeft het Poëziegeschenk Buiten beeld voor de Poëzieweek geschreven. Klanten van de boekhandel krijgen in de Poëzieweek bij aankoop van € 12,50 aan poëzie het Poëziegeschenk cadeau.

LINDAnieuws.nl is door de Poëzieweek gevraagd gezamenlijk deze filmpjes te produceren vanwege haar grote bereik (1,2 miljoen unieke bezoekers en 3,9 miljoen pageviews per maand) en verrassende nieuwsselectie. LINDA.nieuws.nl is een digitaal platform met een website en twee apps voor IOS en Android en voorziet vrouwen van door LINDA. uit het enorme nieuwsaanbod geselecteerde relevante actualiteiten.

De Poëzieweek is een Nederlands-Vlaamse samenwerking van Poëzieclub, Stichting Poetry International, VSB Poëzieprijs, Poëziecentrum, Stichting Lezen Vlaanderen, Stichting Lezen Nederland, Wintertuin, Nederlands Letterenfonds, Turing Gedichtenwedstrijd, Nederlandse Taalunie, Boek.be en de CPNB.

Voor meer informatie zie www.poezieweek.com en www.lindanieuws.nl

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Bijna kwart meer kijkers Linda’s Zomerweek
Lees ook:Linda’s Zomerweek trapt af met 1,1 miljoen kijkers
Lees ook:Heel Holland Bakt stijgt verder
Lees ook:Lezen een cadeau voor het leven
Lees ook:Kijkcijfers: Linda’s Zomerweek sluit af op 1,2 miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>