Tips voor je sinterklaas verlanglijst: Skylanders en Playmobil Waterfee

Wanneer je de maan door de bomen ziet schijnen, is ‘t heerlijk avondje gekomen. Op 5 december zullen veel kinderen met smart op hun cadeautjes zitten te wachten. De Sint zal op die avond samen met zijn Pieten over de daken balanceren om overal cadeautjes te kunnen brengen. Omdat Sinterklaas veel van cadeautjes afweet, geeft hij je een aantal tips om op je verlanglijstje te zetten.

Voor de jongens:

skylanders1
Skylanders Trap Team Adventure pack

De meest gevreesde schurken van Skyland zijn ontsnapt! Kwade Kaos heeft de schurken uit de Cloudcracker gevangenis geholpen met het ontsnappen.  Het is nu jouw taak om de slechteriken te vangen en de goede Skylanders te bevrijden!

Het Skylanders Trap Team heeft jou hulp gevraagd om alle 40 slechteriken terug te vinden en te vangen. Met de Traptanium kristallen kun je de schurken vangen. Maar dit doe je niet alleen, de Poortmeesters zullen je hierbij helpen. Als je de slechteriken hebt gevangen kun je ze toevoegen aan je team en samen vechten voor het goede. Kan jij de Skylanders helpen om een ramp te voorkomen?

De Skylanders Trap Team Adverture pack is in verschillende soorten beschikbaar bij Bart Smit. En voor 21:30 uur besteld is morgen in huis.

Voor de meiden:

playmobil-fairies
PLAYMOBIL Waterfee aquarelle op eenhoorn

Aquarella de waterfee gaat iedere dag samen met haar eenhoorn en haar kleine eenhoorn naar de eendenvijver. Ze bezoekt daar haar gevleugelde vrienden en het is er prachtig! Naast de vijver staat een grote boom waar mooie vlinders op zitten. Aquarella gaat samen met haar eenhoorn en kleine eenhoorn het bos in. Daar komt ze helemaal tot rust. Wil jij samen met Aquarella naar de prachtige eendenvijver?

PLAYMOBIL Waterfee aquarelle op eenhoorn wordt geleverd met vele leuke accessoires bij Bart Smit.

Geen reacties // Reageer